TEKMA 10.KROGA DRUGE SLOVENSKE KOŠARKARSKE LIGE

Za hrastniške košarkarje se  v soboto 9.1.2016 ob 18 uri začenja  niz pomembnih,če že ne kar odločilnih,  košarkarski srečanj za obstanek v družbi drugo ligašev. Spomnimo naj, da so hrastniški košarkarji trenutno na repu  razpredelnice, s samo dvema zmagama in sedmimi porazi in da tako nizko že dolgo niso bili. Je pa za trenutno zadnje  mesto na razpredelnici tudi nekaj objektivnih vzrokov- težav,med njimi vrsta poškodb igralcev.

V klubu so se resno lotili reševanja stanja in so zato pripeljali dve  igralski okrepitvi, Dejana Dunoviča in Fauda Memčiča. Dunovič je letnik 1982, igra na mestu organizatorja/branilca in je zamenjava za poškodovanega Žigo Zagorca, ki  ga v rednem delu nadaljevanja drugo ligaškega tekmovanja ne bomo videli na parketu (mogoče kolo dve v zaključku). Memčič bo s svojimi 210cm igral na mestu centra in je ravno tako letnik1982.  Od obeh košarkarjev vodstva kluba pričakuje, da bosta tista ,ki bosta veliko pripomogla k dvigu ravni igre celotne ekipe, saj sta košarkarja z bogatimi košarkarskimi izkušnjami.

Hrastničani bodo v soboto 9.1.2016 v Hrastniku gostili košarkarje PARKLJEV iz Ljubljane, ki imajo dve zmagi več in so trenutno na 8.mestu razpredelnice.

Vsi ljubitelji košarke in vsi, ki nam ni vseeno kaj bo z hrastniško košarko v prihodnosti, pridimo in bodrimo košarkarje, da tudi z našo pomočjo premostijo ta zmagovalni post.  

Pripravil Srečko Klenovšek