Obvestilo za javnost: Hrastniški košarkarski klub v iskanju novega trenerja

Hrastnik, 11.10.2017 – Košarkarski klub Hrastnik in trener tako članske ekipe kot za mladinski pogon, Davor Brečko, sta prekinila sodelovanje. 

Davor Brečko, profesionalni trener za mladinski pogon in trener članske ekipe KK Hrastnik, je v nedeljo, 8.10.2017, vodstvu KK Hrastnik podal pisno in predčasno odpoved od pogodbe o sodelovanju v sezoni 2017/18. Vodstvo KK Hrastnik se je v ponedeljek, 10.10.2017 sestalo na izredni seji in z obžalovanjem sprejelo enostransko odpoved. 

Odpoved je bila podana v zelo neugodnem času, saj je klub ravno na začetku nove sezone. Po resnem premisleku so se v vodstvu kluba odločili spoštovati ter sprejeti osebno odločitev dosedanjega trenerja. Davorju se iskreno zahvaljujemo za njegov doprinos klubu v vseh letih njegovega delovanja, tako kot igralcu kot tudi trenerju. Želimo mu vse dobro v njegovi nadaljnji trenerski in osebni poti. 

Vodstvo kluba je že pričelo z iskanjem novega trenerja, ki bo mlajše kategorije in člansko ekipo vodil naprej po zastavljenem programu.