Projekt Igriva košarka ponovno gostoval v Hrastniku

Košarkarski klub Hrastnik je v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije in Osnovno šolo Narodnega heroja Rajka Hrastnik ponovno gostil projekt Igriva košarka. Ta je namenjena dečkom in deklicam starosti od 4 do 9 let, košarka pa je prirejena potrebam in značilnostim otrok. Z odzivom najmlajših in ostalih sodelujočih smo v klubu zelo zadovoljni. 

Projekt Igriva košarka je pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije nastal leta 2008 z namenom približati košarko otrokom na čim bolj razigran in igriv način. Ekipa Igrive košarke vsako leto obišče 150 osnovnih šol, vrtcev in dogodkov ter ta prelepi šport predstavi preko 30.000 otrokom. Igriva košarka se je izkazala za izjemno atraktiven projekt za najmlajše, katerega zaščitni znak je postala tudi priljubljena maskota Lipko.

V košarkarskem klubu Hrastnik se zavedamo, da prav vsi mladi fantje in dekleta ne bodo postali vrhunski igralci, vemo pa, da jih lahko s skupnimi močmi pravilno in pozitivno usmerimo. Vsi skupaj lahko pripomoremo, da v tej občutljivi dobi odraščanja od te sijajne igre dobijo tisto najlepše, da izoblikujejo svojo osebnost in se v svet odraslih odpravijo z neprecenljivo popotnico.

Z igrivim košarkarskim projektom želimo košarko približati starostni skupini, ki smo ji v preteklosti težje omogočili ukvarjanje in spoznavanje s to športno panogo na njej prijazen način. Za dodatne informacije vam je na voljo trener naših mladinskih selekcij, Alen Hasanović, na 040 303 261.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja