Članstvo

“Zgrešil sem preko 9000 metov na koš v moji karieri. Izgubil sem skoraj 300 tekem. 26-krat mi je bil zaupan odločilen zmagovit met… in sem zgrešil. Grešil in izgubljal sem znova in znova v svojem življenju. In prav zato sem uspel!” Michael Jordan

Pozdravljeni člani, podporniki, simpatizerji, donatorji, sponzorji, prijatelji ter ostali obiskovalci novih spletnih strani KK Hrastnik.
Veseli nas, da vas lahko v imenu vseh igralcev in ostalih aktivnih članov kluba povabimo k aktivnem sodelovanju, sooblikovanju prihodnjega razvoja kluba.

V današnjih časih, ko je delovanje različnih društev, klubov ter ustanov precej pod vprašajem, smo v Hrastniku zavihali rokave. Z zanosom, voljo, upanjem ter predvsem močno ljubeznijo do košarke nam je uspelo, da KK Hrastnik odpira vrata tudi v tej sezoni.

Zagotoviti finančna sredstva za delovanje celotnega kluba ni preprosto. Pravzaprav terja nadčloveški napor. Toda ravnali smo se po misli enega najuspešnejših športnikov vseh časov – nismo poslušali tistih, ki so nam govorili, da ne zmoremo. Da klubu ne bo uspelo preživeti. Da za košarko ni zanimanja. Preslišali smo ”nasvete” pesimistov ter trdno verjeli, da je košarka med Hrastničani in Hrastničankami zapisana dobro. Pretekli uspehi kluba to dokazujejo.

Zato združimo moči ter skupaj pomagajmo klubu, da bo še naprej deloval za dobro Hrastnika ter predvsem za dobro prihodnjih generacij. Košarka je namreč ena izmed športnih aktivnosti, ki spodbuja tako gibanje, motoriko kot tudi celostni razvoj otrok ter mladostnikov. Še enkrat več naj izpostavimo, da si želimo v klubu vzpostaviti zdravo platformo za razvoj otrok in mladine v športnem okolju, vse tja do konca študijskih let, za vsako selekcijo pa tudi poskrbeti, da bo imela vse pogoje za stik z najboljšimi v državi.

Vsaki selekciji želimo omogočiti enotno opremo, mednarodni turnir ter v sklopu tekmovanj še čim več prijateljskih tekem, turnirjev ter kakovostne priprave na sezono. Vse to pa nekaj stane. Z vašimi prispevki si želimo pokriti ravno ta “nadstandard”, skupaj nam lahko uspe.

Letna klubska članarina: 10€.

Članarina je obvezna za vse igralce in trenerje KK Hrastnik.
Članska izkaznica je na voljo vsakomur, ki želi z včlanitvijo izkazati podporo in finančno podpreti klub KK Hrastnik.
S člansko kartico je mogoč prost vstop na vse članske tekme v tekoči sezoni. Izkaznica ni prenosljiva!