Nova članska ligaška zmaga KK Hrastnik

Petkov večer je bil prijazen za člansko ekipo KK Hrastnik. Za to so poskrbeli kar trener Rizman in njegovi varovanci, ki so na gostovanju v Vojniku, prepričljivo premagali petouvrščeno ekipo 3. SKL Vzhod in prišli do šeste letošnje ligaške zmage. Na ta način je KK Hrastnik edina ekipa, ki je obdržala stik za vodilnim triom Maribor, Cedevita Olimpija mladi in Grosuplje.

Da je ekipa v dobri formi je pokazala že sredina pokalana povratna tekma v prvoligaškem Podčetrtku, v petek pa so fantje dobro pripravljenost pokazali skozi celotno srečanje, med katerim so vodili že z 30 točkami prednosti. Naposled je KK Vojnik nekoliko omilil poraz in tekma se je končala z rezultatom 72:94 (četrtine: 13:24, 16:21, 20:22, 23:27). Trener Rizman, ki je odlično vodil moštvo je priložnost za dokazovanje ponudil vsem igralcem, ki so priložnost izkoristili in se tudi vpisali med strelce. Strelci za KK Hrastnik: Babič 11, Kellner 2, Vorina 14, Kališnik 5, Pučko 15, Nučič 17, Tušek 11, Goršek 4, Kovačič 2, Vodiškar 13.

Naslednjo priložnost za dokazovanje bo ekipa imela v soboto, 3. 12., ko bo ob 19. uri pričakala KK Kolpa iz Črnomlja. Fantje si svojimi igrami in rezultati zaslužijo podporo, zato jih podprimo v čim večjem številu. Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja