Članska ekipa KK Hrastnik premagala KK Kolpa iz Črnomlja

Članska ekipa KK Hrastnik je v soboto dosegla novo zmago. Z rezultatom 96:66 (30:10, 17:28, 27:16, 22:12) so varovanci trenerja Vladimirja Rizmana premagali KK Kolpa iz Črnomlja. Velik korak k zmagi je ekipa naredila že v uvodni četrtini, v kateri je deklasirala goste in ta del dobila z 20 točkami prednosti. Do polčasa so gostje prednost domače ekipe prepolovili, a to kot bi dodatno podžgalo igralce KK Hrastnik, ki so v drugem polčasu naravnost blesteli in popolnoma prevladali na igrišču. V tem obdobju, kjer je razlika zgolj rasla, so gledalci lahko videli številna navdušujoča preigravanja, zabijanja in uspešno zadete mete za 3 točke. Da večer le ni bil popoln, sta žal poskrbeli poškodbi prvokategornikov Aneja Nučiča in Klemna Pučka. Obema igralcema želimo čim prejšnje okrevanje in povratek na igrišče.

V naslednjem, 11. krogu 3. SKL Vzhod, bo naša ekipa v derbiju kroga gostovala pri do sedaj nepremaganem vodilnem Mariboru.

Strelci za KK Hrastnik na tekmi proti KK Kolpa Črnomelj: Babič 19, Kellner 5, Vorina 4, Kališnik 5, Pučko 17, Nučič 4, Tušek 12, Goršek 7, Vodiškar 23.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja