Poraz članske ekipe KK Hrastnik v Grosuplju

V 12. krogu 3. SKL Vzhod je članska ekipa KK Hrastnik gostovala v Grosupljem. Srečali sta se drugo in četrta uvrščena ekipa, zato so bila pričakovanja pred tekmo visoka. A enako kot teden prej v Mariboru je ekipa KK Hrastnik bila vnovična osmoljenka sobotnega večera, saj je že drugi derbi zapored pričakala v močno oslabljeni zasedbi. Izkušena Žan Vodiškar in Anej Nučič sta pred tekmo zbolela in nista odpotovala z moštvom, enako se je zgodilo še z najmlajšim članom ekipe Andražem Kovačičem. Vse to se je ekipi, ki se ji je med tednom pridružil novi član ekipe Aljoša Stropnik še kako poznalo in po dobljeni prvi četrtini je sledil padec v igri, kar je izkoristila domača ekipa ter naposled tekmo zanesljivo dobila.

Da bo težava še večja, nocoj ekipa igra zaostalo tekmo 4. kroga v Nazarjah in fantom lahko le zaželimo, da bo v novem letu več sreče z zdravjem.

KK Grosuplje:KK Hrastnik 80:60 (16:17, 32:11, 21:9, 11:23), strelci: Stropnik 10, Babič 10, Vorina 2, Kališnik 2, Pučko 18, Tušek 4, Goršek 14

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja