Gladka zmaga na domačem igrišču proti KK Nazarje

Pred današnjim gostovanjem članske ekipe v Slovenskih Konjicah je naša ekipa v 15. krogu 3. SKL Vzhod na domačem igrišču gladko odpravila KK Nazarje z rezultatom 94:64 in se tako maščevala za neplaniran poraz pri istemu nasprotniku neposredno pred božičnimi prazniki. Gostje so resnejši odpor prikazali le v prvi četrtini, nakar je naša ekipa zaigrala bolj zavzeto v obrambi in odpora nazarjanov je bilo hitro konec.

Košarkarski klub KK Hrastnik: KK Nazarje 94:64 (24:26, 19:11, 23:16, 28:11), strelci za KK Hrastnik: Stropnik 18, Babič 9, Kellner 3, Vorina 8, Kališnik 15, Nučič 12, Tušek 7, Vodiškar 22.

KK Hrastnik še vedno zaseda 4 mesto, ob razmerju zmag in porazov 9:6. Danes bo pri šestouvrščeni ekipi KK Konjic ponovno igrala v nepopolni sestavi saj v ekipi ne bo Aljoše Stropnika. K treningom se je vrnil pred tem poškodovani Klemen Pučko, ki ga po več kot mesec dni odsotnosti, lahko kmalu pričakujemo v postavi na tekmi. Ob tem velja navesti, da je bil pred dobrim mesecem operiran Tilen Lapi, ki je hudo poškodbo kolena utrpel na tekmi 3. kroga, ki v tej tekmovalni sezoni tako žal ekipi več ne bo mogel pomagati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja