Nov poraz članov, od ekipe se je poslovil trener Vladimir Rizman

Članska ekipa KK Hrastnik je v 17. krogu 3. SKL Vzhod gostovala v Kamniku, kjer je enako kot teden prej v Slovenskih Konjicah visoko izgubila. Tekma se je končala z rezultatom 92:73 (21:20, 30:14, 23:21, 18:18) v prid domače ekipe KK Calcit. Hrastničani so nastopili v precej okrnjeni sestavi, tekmo sta namreč izpustila pomembna člena ekipe, Žan Vodiškar in Timi Tušek. Pred tekmo pa je zaradi zdravstvenih težav nastop odpovedal tudi mladi Luka Grivec.

Po tekmi se je od ekipe in kluba na lastno željo poslovil trener Vladimir Rizman, ki se je nepričakovano odločil sprejeti ponudbo drugoligaša iz Celja. Za člansko ekipo je to velik udarec, saj je trener Rizman do nedavnega uspešno vodil ekipo. Težave so toliko večje, ker se je edini center ekipe in njen najstarejši član Mitja Goršek istočasno odločil, da preneha z aktivnim igranjem.

Strelci za KK Hrastnik na tekmi v Kamniku: Stropnik 8, Babič 18, Kellner 5, Vorina 5, Kališnik 12, Pučko 4, Nučič 13, Goršek 8

V 18. krogu KK Hrastnik gosti ekipo KK Krško. Tekma se bo v ŠD Na Logu odigrala v soboto, 11. 2. 2023, s pričetkom ob 19. uri. Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja